AVIS LEGAL: PROTECCIÓ DE DADES I LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I DEL COMERÇ ELECTRÒNIC.
En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, informem que los dades que es sol·liciten en el nostre formulari s’inclouran en una base de dades informatitzada amb la finalitat de donar resposta a la seva sol·licitud, gestionar els nostres contactes comercials i facilitar informació del seu interès en relació als nostres serveis.

CENTRE GERIÀTRIC CAN BOADA, S.L., té els seus fitxers automatitzats amb dades de Caràcter Personal inscrits en el Registre de l’Agencia Espanyola de Protecció de Dades. Tanmateix, compleix amb les mesures de seguretat del Reial Decret 1720/2007, de 21 de Desembre.

Vostè disposa en tot moment dels drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tal com estableix la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal. L’exercici d’aquest drets el pot realitzar mitjançant correu postal o electrònic, indicant com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic: “PROTECCIÓ DE DADES”, a les següents adreces:

CENTRE GERIÀTRIC CAN BOADA, S.L.

C/ Pirineus, 9-13
08303 Mataró

residenciacanboada@grupvl.es

Igualment, informem que de conformitat amb l’article 21 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic, que mitjançant l’acceptació d’aquest avís legal, vostè ens està autoritzant de forma expressa, per tal que li enviem comunicacions publicitàries o promocionals per correu electrònic. Com a destinatari de les esmentades comunicacions, vostè té el dret de revocar el present consentiment, en qualsevol moment, simplement notificant dita voluntat mitjançant correu postal o electrònic, mitjançant les adreces a dalt indicades, tot fent constar com a referència en el sobre o en l’assumpte del correu electrònic: “BAIXA CORREU ELECTRÒNIC”.

Skip to content