RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA CAN BOADA

CONTACTA'NS: 93 741 11 39

Us donem la benvinguda a la Residència i Centre de Dia Can Boada!

La nostra residència, que va obrir les portes el 2002, aposta per la millora constant. Situats a la vila de Mataró, integrats amb el nostre entorn i amb molt bona connexió amb transport públic, oferim un projecte integral d’assistència a les persones dependents. Com tots els centres VIMA treballem des de la perspectiva del model d’Atenció Centrada en la Persona (ACP) amb caràcter estimulador, rehabilitador i potenciador de les habilitats socials, físiques i cognitives de la persona resident. Potenciem que siguin ells mateixos qui decideixen què és el que volen fer per poder continuar amb el seu Projecte de Vida. Seguint amb aquesta filosofia de treball hem desenvolupat l’especialització USE (Unitat de Suport Especialitzat) per adaptar-nos al màxim a les persones que confien en nosaltres i oferir una resposta adequada a les necessitats de les persones que conviuen amb demència i/o trastorns psiquiàtrics, amb una orientació a la persona envers el seu entorn i amb tècniques de reconducció i observació de les seves conductes.

Som un Centre Acreditat  per la Generalitat de Catalunya i actualment disposem de:

Si necessita més informació contacti amb nosaltres

0
Places per als residents
50 Privades i 25 Públiques

0
Places de Centre de Dia

Contacte

93 741 11 39

C/ Pirineus, 9, 08303 Mataró, Barcelona

residenciacanboada@grupvl.es

ELS NOSTRES SERVEIS

A Can Boada ens adaptem a les vostres necessitats.

Oferim tota mena de serveis per tal que les persones residents puguin orientar l’oferta a les seves preferències. Serveis de suport, d’assistència i complementaris per tal que se sentin com a casa, alhora que gaudeixen dels avantatges de tenir un equip de professionals especialitzats que els ofereixen la màxima seguretat i tranquil·litat.

Atenció sanitària

Servei mèdic

Servei de farmàcia

Servei d'infermeria

Auxiliars d'infermeria i geriatria

Servei de fisioteràpia

Atenció psicosocial

Treball social

Educadora social

Servei de psicologia

Terapia ocupacional

Atenció general

Servei de cuina

extern

Manteniment

Acompanyament al final de vida

Servei de bugaderia

Jardineria

extern

Servei de nutrició i dietètica

extern

Servei de neteja

Wifi

Activitats i tallers

Musicoteràpia

Bitlles

Bingo

Taller de relat

Taller de música

Taller d'estimulació cognitiva

Jocs de taula

Taller de reminiscència

Comunicació amb famílies

(videotrucades...)

Taller de manualitats

Cineforum

Psicomotricitat

Taller de l'hort

Taller dels sentits

Música per despertar

Ajudes i finançament

Si necessita més informació sobre quines possibilitats existeixen per finançar la seva plaça amb total garantia no dubti en consultar-nos.

LES NOSTRES INSTAL·LACIONS

ESPAIS PER A LA VIDA

EN COMUNITAT

Les instal·lacions del nostre centre estan dissenyades amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats de les persones residents, a la vegada que estan implementades amb el propòsit d’oferir la màxima autonomia, seguretat i comoditat. L´edifici, dissenyat sense barreres arquitectòniques, té 2.300 m2 distribuïts en quatre plantes i disposa d´espais comuns, d´espais privats, jardí i terrassa.

Els nostres espais comuns:

A Can Boada posem a disposició dels residents tant habitacions dobles com individuals. Totes equipades amb llit elèctric articulat, calefacció, TV, trucada d´emergència i grans finestrals amb vistes a l´exterior.

ESPAIS PER A LA VIDA

PRIVADA

ESPAIS D’ATENCIÓ I

SERVEIS PROFESSIONALS

En funció de l’estat de salut i dependència del resident, a la Residència Can Boada plantegem una atenció i seguiment individualitzat per cobrir les necessitats específiques de cada persona i en aquest sentit comptem amb instal·lacions adaptades i que compten amb un disseny i recursos orientats a millorar la qualitat de vida, des d’una òptica centrada en la persona.

EL NOSTRE EQUIP

Un equip de professionals especialitzat per tenir cura de les persones

El nostre centre està organitzat per àrees de responsabilitat orientades a promoure la continuitat i acompanyar el Projecte de Vida de les persones residents.

La professionalitat, especialització i més de 40 anys d’experiència són la clau que ha fet possible que els objectius que ens plantegem s’assoleixin amb naturalitat.

Direcció: Maite Aragón

Administració i Recepció

Responsable de Qualitat

Coordinació d’Atenció Directa (CAD)

Coordinació Sanitània (RHS)

Coordinació de Projectes de Vida (CPV)

Coordinació d’Atenció Indirecta (CAI)

GALERÍA

ON ENS TROBAREU

Ubicació

C/ Pirineus, 9, 08303 Mataró, Barcelona

Com arribar en cotxe

La residència Can Boada està situada al centre de la vila de Mataró. Al costat de la residència hi ha disponible un pàrquing de pagament al Camí de la Geganta (no és de la residència).

Com arribar en transport públic

Amb tren (R2): parada de Mataró. Línies d’autobús per arribar de l’estació a la residència: Línia 5 i línia 8. Altres línies amb parades a prop del centre: línia 2, 6 i 7. Autobusos Casas: parada al costat del centre.

CONEIX EL NOSTRE DIA A DIA

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content