Unitat de Rehabilitació Intensiva

En una selecció dels centres VIMA us oferim un servei de rehabilitació en geriatria (la nostra Unitat de Rehabilitació Intensiva, URI) que disposa de tots els aparells necessaris i sales d’electroteràpia, de fisioteràpia per al tractament integral de lesions musculars, pèrdua de mobilitat a causa d’accident o malaltia…

Treballem amb aparells que valoren la força muscular, l’equilibri estàtic i dinàmic i comptem amb un equip de professionals especialitzat (format per fisioterapeutes, terapeuta ocupacional, neuropsicòloga, logopeda i metge rehabilitador).

QUIN ÉS L'OBJECTIU?

L’objectiu de la Unitat de Rehabilitació Intensiva (URI) és la de donar una solució integral a totes les persones que requereixin de la rehabilitació com a mitjà per recuperar el màxim d’autonomia possible, després d’una davallada funcional secundària a una malaltia, o la de prevenir-la, en el cas de persones en risc de perdre aquesta autonomia.

A QUI ES DIRIGEIX AQUEST SERVEI

QUÈ OFERIM AL SERVEI DE REHABILITACIÓ:

A la Unitat de Rehabilitació Intensiva oferim tractament per les següents patologies:

L'única unitat d'aquest tipus disponible en el sector, compta amb els equipaments més innovadors i d'última generació en l'atenció al pacient geriàtric, i amb els professionals especialitzats en aquest servei rehabilitador.

EL NOSTRE EQUIP

TREBALLEM PER MILLORAR

LA TEVA QUALITAT DE VIDA

Els nostres professionals són qui fan possible l’èxit de la unitat. Compartim tasques i ens coordinem motivats pel mateix objectiu:  la qualitat de vida de les persones.

INSTAL·LACIONS I EQUIPAMENTS

L’equipament de la URI és el més adequat pels tractaments de fisioteràpia i de teràpia ocupacional, essent tots ells d’última generació i alhora innovadors en el pacient geriàtric.

INNOVACIÓ I TECNOLOGIA

AL TEU SERVEI

GALERIA

TESTIMONIS

CENTRES QUE OFEREIXEN AQUEST SERVEI

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content