CURES PALIATIVES I FINAL DE VIDA

L’atenció pal·liativa a la persona i l’acompanyament de final de vida

El model d’atenció integral pal·liativa se centra a donar resposta a la persona resident i a la seva família en les necessitats físiques, emocionals, socials i espirituals que deriven d’una situació de malaltia greu i/o quan s’aproxima el final de vida.

En aquests moments es produeixen canvis físics, intel·lectuals i d’autonomia que poden comportar per la persona i la familia sentiments de neguit, preocupació, ansietat… Aquí és quan es fa necessari, més que mai, cuidar més que curar, amb la finalitat d’aconseguir una mort digna.

Tractaments

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) defineix les cures pal·liatives com l’enfocament que millora la qualitat de vida dels pacients i familiars quan s’enfronten als problemes inherents a una malaltia potencialment mortal». Mitiguen el dolor i altres símptomes i proporcionen suport espiritual i psicològic des del moment del diagnòstic fins al final de la vida i durant el dol.

Amb les cures pal·liatives:

A VIMA

QUE T’OFERIM?

L’atenció de qualitat i l’acompanyament de les persones grans que viuen a un centre implica fer un acompanyament emocional i sanitari quan s’aproxima el final de vida.

Als centres VIMA comptem amb un equip professional i multidisciplinari de metges, infermers, psicòlegs, terapeutes… que aporten l’experiència i els seus coneixements per garantir que les persones rebin atenció pal·liativa d’acord amb les seves necessitats, en el moment adequat i adaptada a les diferents situacions.

Els principis l’atenció que oferim en cures pal·liatives són:

CENTRES ESPECIALITZATS

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content