ET BUSQUEM A TU

A VIMA cerquem talent, et busquem a tu!

Cerquem professionals pels nostres centres, residències de gent gran, que ens ajudin amb la seva feina a fer del món un lloc on totes les persones puguin desenvolupar-se en llibertat. El nostre equip és multidisciplinari i busquem persones amb perfils i formació molt diferent: auxiliars en geriatria, professionals d’infermeria, fisioteràpia i medicina, treballadors/es socials, terapeutes ocupacionals, personal auxiliar: neteja, bugaderia, recepció, cuina…

VIMA volem acompanyar, també, el teu projecte de vida i t’oferim formació continuada, possibilitats de promoció i una oportunitat per desenvolupar la teva carrera professional en un entorn dinàmic i integrador on la persona és el cor dels nostres serveis.

CONSULTA LES NOSTRES OFERTES

FES-NOS ARRIBAR
LA TEVA
CANDIDATURA

TESTIMONIS

Què t'oferim?

Un projecte de futur: A VIMA Residencial el primer són les persones. Les persones usuàries que confien en nosaltres i aquelles que decideixen sumar-se al nostre equip professional. Per això oferim un sòlid pla de carrera i sempre que és possible un contracte indefinit per tal d’oferir l’estabilitat laboral necessària que dóna continuïtat i suport al Projecte de Vida de les Persones en una entitat i sector en ple creixement.

Voluntat de servei: Cerquem professionals amb ganes de treballar en un equip respectuós, professional, innovador i que s’esforça per oferir un servei personalitzat per a cada usuari. Tots els nostres centres busquen oferir la millor atenció a les persones residents. La nostra raó de ser és aportar la nostra experiència, esforç i coneixements per la millora de la qualitat de vida de la gent gran.

Formació i desenvolupament: A l’entorn laboral d’avui en dia, és molt important formar i desenvolupar les persones de forma contínua. Apostem per un model formatiu que situï els nostres centres i equips com un referent dins l’àmbit sociosanitari i d’atenció a les persones del nostre país. Els nostres plans formatius inclouen formacions tècniques i  estratègiques, a la vegada que recullen necessitats específiques i peticions personals. A VIMA: Viure es aprendre!

Experiència i compromís: La nostra entitat té més de 45 anys de recorregut en el territori català, donant suport als projectes de vida de les persones grans. Tot el personal que treballem en aquesta casa compartim la satisfacció de formar un equip sòlid amb un projecte comú: contribuir, mitjançant la nostra feina, a fer del món un lloc on totes les persones puguin desenvolupar-se en llibertat.

20201105_202000

Innovació: A VIMA Residencial, fem una ferma aposta per la innovació. Vam posar en marxa la primera Unitat de Rehabilitació Intensiva de Catalunya, oferim Unitat Psicogeriàtrica amb Suport Especialitzat; participem en estudis internacionals i, entre altres activitats innovadores hem posat en marxa un Sistema de Prevenció d’Abusos i Maltractaments (SPAM) i la introducció de la realitat virtual per l’estimulació cognitiva de les persones residents als nostres centres.

Ampli ventall de centres, perfils i beneficis pel professional: Gestionem 7 centres en diverses zones del Maresme i Llobregat, donem suport a altres entitats i oferim per tant un ampli ventall de possibilitats per adaptar-nos al teu perfil i preferències. Treballem per la igualtat de gènere i la diversitat funcional i per oferir possibilitats i beneficis (assegurança mèdica, beneficis socials, descomptes en oci i formació…).

MujerPositivo

ACOMPANYEM EL PROJECTE DE VIDA DE LES PERSONES

+ 0

Projectes especialitzats de grups de treballs a centres residencials sobre ACP, ética...

+ 0

Nacionalitats formen l'equip de professionals de l'entitat

+ 0

Formacions en el nostre catàleg anual per a professionals

Skip to content