Finançament i facilitats de pagament

Pots pagar fàcilment la plaça als centres VIMA amb el programa PENSIUM

Reprodueix vídeo

El programa PENSIUM permet disposar d’uns recursos addicionals per a poder pagar l’assistència privada a la residencia o a casa d’un familiar. Els recursos s’obtenen gràcies al lloguer del pis de la persona gran, que habitualment queda buit a l’anar a la residència o a casa d’un familiar que en tingui cura.

Pensium gestiona el lloguer del pis i, si fa falta, s’encarrega de les reformes que calguin per poder-lo posar en lloguer. Des del moment de formalitzar el contracte, la família rep unes aportacions de diners que poden ser de fins al doble del lloguer mensual del pis, per tal que puguin pagar fàcilment l’assistència privada.

Les aportacions Pensium es poden mantenir fins a 10 anys o fins a la defunció del beneficiari. En aquest moment es deixen de rebre les aportacions i Pensium únicament manté la gestió i cobrament del lloguer fins a recuperar els diners que s’han avançat.

El pis sempre és propietat de la família, i el programa es pot cancel·lar en qualsevol moment sense cap cost (únicament liquidant l’import pendent en aquell moment).

Un sistema innovador de pagament de l’assistència que permet preservar els estalvis i el patrimoni de la persona gran i de la seva família.

Quan costa la plaça al centre VIMA?

Coneix el cost de la plaça VIMA aquí.

Quants diners puc obtenir amb el programa Pensium?

Coneix l’import de les aportacions Pensium que pots obtenir per a pagar la millor assistència

Podem ajudar-te?

Estem al teu servei. Si necessites més informació sobre un centre, una de les nostres especialitats o per qualsevol consulta, contacta amb nosaltres.

Skip to content